top of page

Företagsanpassad utbildning

AdobeStock_268308019.jpeg

Anpassad företagsutbildning i Microsoft Office-programmen

När ni är flera med samma utbildningsbehov på företaget erbjuder vi skräddarsydda kurser efter era önskemål som genomförs på den nivå som ni önskar. Utbildningen kan köras i era lokaler, på ett konferenshotell eller på Västkusten hos oss. Vi ordnar våra kurser på Havskatten Hönö, där det även finns möjlighet till övernattning och aktiviteter i vår fantastiska havsmiljö. Ring oss så ordnar vi en mini-konferens med sälsafari eller till och med hummerfiske när det är säsong. Vi kan även ordna kurser i Benalmádena i Spanien.

 

Men ovan är drömmar för framtiden. För närvarande är alla våra kurser digitala och genomförs med hjälp av Teams eller Zoom. Det fungerar alldeles utmärkt i nästan samtliga av fallen.

Så tveka inte att kontakta oss om ert behov av Excelutbildning, Power Query, Word, Outlook, Power BI eller vad era önskemål än må vara i Microsoft Office.

Kostnad och betalning

Kostnaden för kurserna varierar beroende på upplägg, antalet deltagare, längd och önskemål. Ni får alltid en offert på dessa uppdrag. Ring 070-732 76 60 eller skicka e-post till utbildning@assistance.se så diskuterar vi vidare.

bottom of page