top of page

Mallar i PowerPoint, Word och Excel

AdobeStock_400041635.jpeg

Mallar i PowerPoint, Word och Excel

Assistance datautbildning AB har lång erfarenhet av att skapa mallar i PowerPoint, Word, Excel och Adobe Acrobat för sina kunder. Att använda mallar är det bästa sättet för företag att visa ett enat ansikte utåt vid presentationer och framtagna dokument. Målsättningen med en mall är att den ska vara lätt att använda och redan från början innehålla de inställningar som behövs. Det kan också vara att automatiskt få en personlig sidfot med namn och telefonnummer för alla användarna men med en mall.

Har ni ett behov likt ovan så tveka inte att ringa 070-732 76 60 eller skicka ett mejl till kontakt@assistance.se och beskriv ert behov.

Upplägg

När en mall skapas finns flera saker att tänka på. Till exempel att använda företagets varumärke (färger, logo mm) i installationen av Office-paketet för alla användare. När PowerPoint, Word eller Excel öppnas så bör utseendet vara företagets och inte Microsofts standard. Arbetet är ofta ett samarbete mellan er (Marknads, IT-avdelning etc.) och Assistance. Vilka mallar som efterfrågas är väldigt olika men ofta är det en presentationsmall i PowerPoint, brev, dokument och rapport-mallar i Word och kanske en mall i Excel som innehåller inställningar för sidhuvud och sidfot.

Kostnad och betalning

Det drivande för kostnaden när en mall tas fram är förarbete, graden av automatisering och antalet sidor.
Ring 08-732 76 00 eller mejla till kontakt@assistance.se så går vi vidare därifrån.

bottom of page