top of page

One-2-One utbildning

AdobeStock_215326204.jpeg

Egen utbildning i Office

Du arbetar med Microsoft Office-programmen och är nybörjare eller har jobbat i flera år. Du är självlärd eller det var länge sedan du gick en kurs. Du har funderingar och vill förstå, bli bättre på något eller undrar över alla nyheter som ständigt kommer.

Nu finns möjligheten att boka en egen utbildning och få svar på de frågor som just du ställer. Om det är Excel, Power BI, Word, PowerPoint, Outlook, OneNote eller Teams med flera Microsoft program, det spelar ingen roll. Behöver dina medarbetare denna möjlighet, kontakta oss för att skräddarsy ett upplägg som passar er.

 

Så genomför vi Office kursen

Kursen hålls med hjälp av Teams eller Zoom och kan vara från en halvtimma upp till en dag eller flera. Tillfället kan vara en gång eller återkommande. Helt enkelt det upplägg som passar bäst!

Bokningen kan göras i appen Bookings i din web-läsare med denna länk Assistance datautbildning Bookings. Du kan också hämta appen Microsoft Bookings från Appstore eller Google Play och installera den i din telefon eller platta. Du kan också ringa 070 – 732 76 60 eller skicka e‑post till adressen utbildning@assistance.se.

 

Kostnad och betalning

Enstaka utbildningstillfällen debiteras med 690,- per halvtimma. Första tillfället är ett prova-på-tillfälle där du får en timma till samma pris. Om det är en mer omfattande kurs för dig eller dina medarbetare fråga efter en offert!

bottom of page